3 vragen over seksliefde in stilte en het ontwaken van het vrouwelijk orgasme

3 vragen over seks: liefde in stilte en het ontwaken van het vrouwelijk orgasme

Probeer eerst een compromis te vinden in het genre en het volume van muziek. Kies degene die je leuk vindt, en als hij erop staat, bied dan aan om een ​​koptelefoon te dragen. Hoogstwaarschijnlijk wordt het hem te veel. Een andere manier om van zijn gewoonte af te komen, is door seksplekken aan te bieden waar je vriend fysiek niet in staat zal zijn

https://lytex.ma/soutien/

om muziek te spelen.

Tijdens seks denk ik aan alles, alleen niet aan mijn gevoelens. Mijn man en ik houden heel veel van elkaar, om de een of andere reden kan ik mijn hoofd niet uitzetten. Hoe u zich kunt concentreren op het proces??

Allereerst moet je begrijpen waarom een ​​deel van je ‘ik’ niet wil dat je ontspant en maximaal plezier beleeft. Misschien probeer je onbewust afstand te nemen van het proces? erectie pillen Probeer een van mijn oefeningen om een ​​vrouwelijk orgasme te wekken, het zal je helpen je hoofd af te zetten. Om dit te doen, beschrijf je op papier je smerigste seksuele fantasie en voeg je zoveel mogelijk verschillende details toe: kleur, geur, smaak, houding, geluiden, enzovoort. Denk dan een maand lang elke dag aan haar. Stel je tijdens seks voor dat deze fantasie zich concentreert in je onderbuik.

Leave a Reply