Geen kabel 7

Seksprobleem

Wanneer mannen groeien over het feit dat ze het altijd nodig

kitchenlabo.com/classes/

hebben, maar we hebben het niet – ze ondersteunen. Het blijkt dat elk tweede meisje de rol moet spelen van een persoonlijke seksueel-psychotherapeut van een geliefde man. Omdat ze zelf nooit naar een specialist zullen gaan om te praten over wat ze van het probleem hebben “" .

Probleemnummer 1
Het niet waard
Hij is niet impotent. Net na de volgende mislukte relaties met zijn hoofd ging aan het werk en hij had al enkele jaren geen seks. Na zo’n pauze begint hij te lijken dat seks niet het belangrijkste is dat je kunt leven zonder seks. En ook, hij is bang dat hij na zoveel jaren niet langer kan! Bovendien is het vrij tevreden met zijn eigen Sexy fantasie .
Dat zijn fantasieën de jouwe worden, en eindelijk omgezet in realiteit haast je niet. Om te beginnen, bied hem gewoon samen slapen. Zonder knuffels, kussen en kleding. Geleidelijk begrijpen, laat dit proces je enkele weken duren. www.avotomasyon.com/crestron-kablosuz-goruntu-paylasimi/ Je kunt handen nemen, knuffelen. Het belangrijkste is ergens overal te haasten, en dan zal alles op zichzelf gebeuren. Niet noodzakelijk dat jullie allebei zullen ervaren orgasme , Maar het begin wordt gezet en dit is het belangrijkste. Ga verder in dezelfde geest en na een paar weken realiseert u eindelijk uw gewone sexy fantasieën.

PROBLEEM NUMBER 2
TE SNEL
Stel je een jonge man voor die niet meer dan één nacht met één meisje doorbrengt. Nadenken over playboy ? Nee, hij doet het te snel en daarom altijd in een andere stad met onbekende specials die nooit zullen oversteken. Je had nog steeds niets om iets te voelen, en hij begon zijn broek te dragen.
Bekeken "Amerikaanse taart"? Dus de eerste keer wordt niet overwogen, maar in het tweede verblijf langer. En op de derde nog langer, maar op de vierde. Het belangrijkste ding zoals in het eerste geval, geduld. En je kunt ook proberen dit probleem anders op te lossen. Het ideaal beschreven in alle boeken over dit onderwerp is om "kom naar de finale" samen. Dus je moet een beetje later zijn. Alles wat nodig is, breng jezelf naar streel naar de gewenste staat, en hij sluit zich aan en eindelijk begon samen met jou.

Probleem nummer 3
30-jarige maagd
Hij weet veel, maar volledig hulpeloos in termen van menselijke communicatie. Hij is vreselijk gespannen als je probeert te maken Jouw relatie Iets dichterbij. En hij is gewoon verlegen, want onschuld verloor in 30 jaar, en hij had maar één meisje.
Alleen maar Vertel hem complimenten , Het was waarschijnlijk om hem in bed te prijzen en al snel zul je zien dat er geen spoor van de onzekere op zichzelf is, en in bed is je al gelijk.

PROBLEEM NUMBER 4
Baby met goudsbloem
Je bent allemaal geweldig, je gaat naar datums , Hij geeft je bloemen en snoep, Kusjes met hem laat je alles in de wereld vergeten. Het lijkt wat het probleem is? Het probleem is dat de zaak niet het bed bereikt. Omdat hij schiet dat hij heeft "klein".
Probeer eerst hem uit te leggen dat het absoluut niet belangrijk is en, zoals het in een van de nummers komt " ding is niet in de hoeveelheid ". Ten tweede zijn er veel manieren neem elkaars plezier in bed en grootte is er echt niet belangrijk. bijvoorbeeld, Orale seks . Of Pak de perfecte pose op, die jullie allebei regelen.

Het belangrijkste is om van je man te houden, en dan kan elk probleem worden opgelost. Samen of Met de hulp van een specialist .

Schrijf in de opmerkingen of op het forum, wat denk je hiervan?

Leave a Reply